Tetikçinin Oğlu

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Tetikçinin Oğlu, 19 Nisan 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Tetikçinin Oğlu programını saat 04:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Korkmaz, yıllar sonra bulduğu oğlu Metin’i korumak için hayatının en büyük sınavını verir. Nefes kesen bir mücadelenin sonucunda Metin’i kurtarmayı başarsa da İskender enselerindedir. İskender adım adım iz sürerek Metin ve Korkmaz için çemberi daraltır. Korkmaz ve Metin, içine düştükleri cenderede nefes bile alamazlarken, sürpriz bir isim onlara yardım edecektir. Yıllarca babasız büyüyen Metin’in Korkmaz’ı kabul etmesi hiç kolay olmazken Sibel ve Erol da tehlikenin tam ortasındadır. Korkmaz, İskender’le yüzleşerek ondan oğlu için son bir şans ister. Metin ise sevdiklerini korumaya çalışırken kendisini hiç beklemediği bir anda İskender’in karşısında bulur.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Tetikçinin Oğlu, FOX'de yayınlanan ve 19 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 03:00'te başlayan Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri isimli programdan sonra saat 04:45'te başlayacak.

Tetikçinin Oğlu programının yayını, 06:15'te yayınlanan Yalnız Kalpler isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

19 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 04:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Tetikçinin Oğlu dizisi yayını başlayacaktır.