Adım Farah

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Adım Farah, 19 Nisan 2023 Çarşamba günü ekrana geliyor. Adım Farah programını saat 17:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Farah ve Tahir, Bekir’in akıbetini bilmeden kaçak durumunu düşerler. Tahir, kendi hayatı pahasına anne ve oğlu kimsenin bulamayacağı bir dağ evinde saklayacaktır. AGA, Kaan tutuklanınca delil olan silahı Tahir’in verdiğini düşünmektedir. Tahir bu durumun farkında ve akıbetine razıdır. Farah ve oğlunu kurtarıp, kendisini feda etmeyi düşünürken son bir muradı vardır; aile gibi, huzurlu son bir gün geçirmek… Farah, Tahir’in ne sakladığını, ne yapacağını anlayacak mıdır? Farah, arkasında bıraktığı geçmişini ilk defa birisiyle paylaşacaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Adım Farah, FOX'de yayınlanan ve 19 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 16:45'te başlayan Sahrap Soysal ile Ramazan Sofrası isimli programdan sonra saat 17:30'da başlayacak.

Adım Farah programının yayını, 19:00'da yayınlanan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

19 Nisan 2023 Çarşamba günü saat 17:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Adım Farah dizisi yayını başlayacaktır.