Teşkilat

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Teşkilat, 26 Mart 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Teşkilat programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hasan Atmaca’nın ölümü herkesin üzerine kasvetli kara bulut gibi çöker. Geçmiş hesabını tamamen kapatan Hartley, yeni planlarına odaklanır fakat artık oyuna yeni biri dahil olmuştur. Siyah İnci, Ömer ve Zehra’nın arasına bir yıldırım gibi düşerek ikiliyi geçmişin eşiğine getirecektir. Korkut’tan haberi alan Sacide büyük bir acı yaşar. Hasan Atmaca’nın ölümüne sebep olanlara hesap kesmeye ant içen Korkut, çıktığı yolda başına geleceklerden habersizdir. Ömer ve Zehra’nın radarına giren Siyah İnci ise geçmişin hesabını bugüne taşır. Değişen dengeler çok büyük kırılımlara yol açacaktır.

Teşkilat, TRT 1'de yayınlanan ve 26 Mart 2023 Pazar günü saat 18:15'te başlayan Ramazan Sevinci isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Teşkilat programının yayını, 23:30'da yayınlanan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

26 Mart 2023 Pazar günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Teşkilat dizisi yayını başlayacaktır.