Gönül Dağı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Gönül Dağı, 26 Mart 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Gönül Dağı programını saat 13:00'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dilek’in ölümü, bütün kasabayı derinden etkilemiştir. Taner hayatının aşkını kaybetmenin acısıyla kendisini atölyeye kapatmış, Dilek’in yasını tutmaktadır. Diğer yanda bebeğinin ise bir süt anneye ihtiyacı vardır. Zahide ve Cemile sütünü vermek istese de bebek kabul etmemiştir. Bebeğe anne sütü bulabilmek için herkes seferber olur. Sonunda bebeğin kabul edeceği bir süt anne bulabilecekler midir? Öte yandan Gönül Dağı’ndan taşların düşmesi ve Dilek’in ölümüyle beraber Gedelli kasabası risk altındadır. Valilik kararıyla kasabanın boşaltılması istenir. Kasabalıları zor durumda bırakan bu karar karşısında Taner ve amcaoğulları ne yapacaktır?

Gönül Dağı, TRT 1'de yayınlanan ve 26 Mart 2023 Pazar günü saat 11:45'te başlayan Enine Boyuna isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Gönül Dağı programının yayını, 15:40'ta yayınlanan 1 Çorba isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

26 Mart 2023 Pazar günü saat 13:00'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Gönül Dağı dizisi yayını başlayacaktır.