Tekno Hayat

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tekno Hayat, 12 Kasım 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Tekno Hayat programını saat 11:30'da NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yeni nesil drone modelleri keşfediliyor. Dik çekim yapabilen DJI Mini 3 Pro modeli Kent Ormanı üzerinde deneyimleniyor. Kasım ayı ile birlikte e-ticaret şirketleri kolları sıvadı. “Black Friday” olarak bilinen indirimler ve kampanyalar kullanıcılara neler sunuyor? Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard, Tekno Hayat’a Marriot konuk oluyor. Dijitalleşen Şirketler bölümünde bu hafta konuk Pisano oluyor. 100 kişinin çalıştığı şirketin ofisi yok.Bu dönüşümü nasıl yaptılar? Hangi teknolojileri kullanıyorlar? Teknoloji dünyasındaki gelişmelere kısa kısa göz atılıyor.

Tekno Hayat, NTV'de yayınlanan ve 12 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 11:20'de başlayan Spor isimli programdan sonra saat 11:30'da başlayacak.

Tekno Hayat programının yayını, 11:55'te yayınlanan Hava Durumu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

12 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 11:30'da NTV'de hangi program yayınlanacak?

Tekno Hayat yaşam programı yayını başlayacaktır.