Taş Gaste

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen programı Taş Gaste, 18 Eylül 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Taş Gaste programını saat 12:20'de NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Taş Gaste bu hafta, bir zaman kapsülüne giriyor. Antik çağın habercisi Mesut Yar, Bodrum’un Milas ilçesindeki Stratonikea antik kentine gidiyor. Taş Gaste, dünyanın en büyük mermer kentlerinden birinde, Hellenistik çağdan Roma İmparotorluğu’na, Bizans’tan Menteşeoğulları’na, Osmanlılar’dan Cumhuriyet Türkiyesi’ne, kesintisiz yaşamın izini sürüyor. Bir adımla diğeri arasında 2200 yıl fark olan bir antik kentin gündemini yazıyor. Antik mimarideki ileri dönüşüm hareketi, gladyatör fabrikası Gimnasion’daki ders programı, Osmanlıların dayanışma sistemi olan sadaka taşı, görkemli kent kapıları, antik borsanın tavan fiyat yazıtı ve birbirinden ilginç antik haberleriyle gladyatörlerin ve ölümüne aşkın şehri Stratonikea, taş sayfalarda yerini alıyor.

Taş Gaste, NTV'de yayınlanan ve 18 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 12:10'da başlayan Spor isimli programdan sonra saat 12:20'de başlayacak.

Taş Gaste programının yayını, 12:55'te yayınlanan Hava Durumu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

18 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 12:20'de NTV'de hangi program yayınlanacak?

Taş Gaste programı yayını başlayacaktır.