Halkın Mutfağı

NTV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Halkın Mutfağı, 18 Eylül 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Halkın Mutfağı programını saat 18:15'te NTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece NTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cüneyt Asan ve Adnan Şahin; karış karış gezdikleri Anadolu’nun bereketli topraklarının, binlerce yıllık öyküsünü Halkın Mutfağı ismi ile ekranlara taşıyor. Yöresinde yetişen en özel mahsulleri yerinde görmeye giden iki usta, isimsiz kahramanların evlerine, dükkanlarına hatta tarlalarına misafir oluyor. Halkın Mutfağı yeni bölümünde İzmir’in doğal lezzetleri ve mutfağının izini sürüyor. Adnan Şahin ve Cüneyt Asan, enginar bahçelerini geziyor. Çam fıstığının nasıl toplanması gerektiğinin püf noktalarını uzmanlarından öğreniyor. İkili sokak lezzeti ‘kokoreç’i tadıp denizlere açılmayı da ihmal etmiyor.

Halkın Mutfağı, NTV'de yayınlanan ve 18 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 18:10'da başlayan Spor isimli programdan sonra saat 18:15'te başlayacak.

Halkın Mutfağı programının yayını, 19:00'da yayınlanan Furitti Extra Cup Basketbol Turnuvası isimli spor programı başlayana kadar devam edecek.

18 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 18:15'te NTV'de hangi program yayınlanacak?

Halkın Mutfağı yaşam programı yayını başlayacaktır.