Sular Çekilince: İz Bırakmayan Uçuşlar

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Sular Çekilince: İz Bırakmayan Uçuşlar, 28 Ekim 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Sular Çekilince: İz Bırakmayan Uçuşlar programını saat 17:05'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

1945 yılının Aralık ayında ABD Deniz Kuvvetleri uçaklarından oluşan bir filo, Mart 2014'te ise, bir Boeing 777 ile 239 kişi iz bırakmadan kayboldu. Hava felaketlerinden alınan dersler kayıp uçuşların ardındaki gizemleri çözmede yardımcı olacak mı? Sular Çekilince: İz Bırakmayan Uçuşlar, çığır açan teknolojiler ve nefes kesen fotoğrafçılık ile okyanusun gizemli sırlarını ve kayıp dünyaları ortaya çıkarmak adına okyanusun tıpasını çekiyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sular Çekilince: İz Bırakmayan Uçuşlar, National Geographic'de yayınlanan ve 28 Ekim 2021 Perşembe günü saat 16:10'da başlayan Sular Çekilince: Alcatraz'dan Kaçış isimli programdan sonra saat 17:05'te başlayacak.

Sular Çekilince: İz Bırakmayan Uçuşlar programının yayını, 18:00'de yayınlanan Uçak Kazası Raporu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

28 Ekim 2021 Perşembe günü saat 17:05'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Sular Çekilince: İz Bırakmayan Uçuşlar yaşam programı yayını başlayacaktır.