Büyüleyici İnsan Irkı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Büyüleyici İnsan Irkı, 28 Ekim 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. Büyüleyici İnsan Irkı programını saat 01:40'ta National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İki buçuk milyon yıl önce atalarımız ağaçlardan indiler ve gezegenin en zorlu yerlerine doğru yola çıktılar. Milyonlarca yıl boyunca insanoğlu yaşadığı süreçte sadece buz devrinden hayatta kalarak çıkmayı başarmadı, aynı zamanda dünyadaki dominant ırk haline geldi. Fakat bunu tekrar başarabilir miyiz? Arkeolog Bill Schindler ve hayatta kalma uzmanı Cat Bignet bu özel belgesel seride tıpkı atalarımızın yaşadığı ilkel koşullarda yaşıyor, onların adımlarını takip ediyor ve sadece onların kullandıkları yöntemleri kullanıyorlar. Modern insanlar hala hayatta kalmak için gerekli yeteneklere sahip mi?

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Büyüleyici İnsan Irkı, National Geographic'de yayınlanan ve 28 Ekim 2021 Perşembe günü saat 00:50'de başlayan Uçak Kazası Raporu isimli programdan sonra saat 01:40'ta başlayacak.

Büyüleyici İnsan Irkı programının yayını, 03:50'de yayınlanan Ahmak Bilimi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

28 Ekim 2021 Perşembe günü saat 01:40'ta National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Büyüleyici İnsan Irkı yaşam programı yayını başlayacaktır.