Sular Çekilince: Alcatraz'dan Kaçış

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Sular Çekilince: Alcatraz'dan Kaçış, 31 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Sular Çekilince: Alcatraz'dan Kaçış programını saat 09:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bir kayayı kaçınılmaz ve zorlu bir hapishane yapan özellik nedir? Zaman içerisinde kaçmayı deneyen mahkumlar, buzlu sular, ölümcül akıntılar, yanıltıcı sisler ve korkusuz avcılarla karşılaştı. Sular Çekilince: Alcatraz'dan Kaçış, çığır açan teknolojiler ve nefes kesen fotoğrafçılık ile okyanusun gizemli sırlarını ve kayıp dünyaları ortaya çıkarmak adına okyanusun tıpasını çekiyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sular Çekilince: Alcatraz'dan Kaçış, National Geographic'de yayınlanan ve 31 Ekim 2021 Pazar günü saat 06:00'da başlayan Sular Çekilince: Derin Dalış isimli programdan sonra saat 09:00'da başlayacak.

Sular Çekilince: Alcatraz'dan Kaçış programının yayını, 09:45'te yayınlanan Fırtına Anı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

31 Ekim 2021 Pazar günü saat 09:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Sular Çekilince: Alcatraz'dan Kaçış yaşam programı yayını başlayacaktır.