Fırtına Anı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Fırtına Anı, 31 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Fırtına Anı programını saat 09:45'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dünyanın büyük kasırga bölgelerinde denizde çalışan ve tehlikeye hayatları pahasına karşı koyan insanların hikayelerini bilimsel içgörü, analiz ve uydu haritalama ile birleşiren seri Fırtına Anı, tekne, gemi ve platformlara yerleştirilen yüzlerce kamera sayesinde tehlikenin ardında yatan gerçekleri ilk elden sunuyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Fırtına Anı, National Geographic'de yayınlanan ve 31 Ekim 2021 Pazar günü saat 09:00'da başlayan Sular Çekilince: Alcatraz'dan Kaçış isimli programdan sonra saat 09:45'te başlayacak.

Fırtına Anı programının yayını, 12:30'da yayınlanan İkinci Dünya Savaşı’nın Derin Sırları isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

31 Ekim 2021 Pazar günü saat 09:45'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Fırtına Anı yaşam programı yayını başlayacaktır.