Son Yaz

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Son Yaz, 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Son Yaz programını saat 16:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Akgün aklanmıştır. Ve artık onun için yeni bir hayat başlıyordur. Selim ve Selçuk Taşkın’a kirli işlere bulaşmayacağına dair söz verir. Artık Soner ve Eray’la ortak olduğu mekanı canlandırmaya karar verir. Yağmur, Akgün’ün başı beladan kurtulduğu için çok mutludur. Babasının üstü kapalı bir şekilde yaptığı, Akgün’den uzak durması yönündeki uyarıları ciddiye almaya pek niyeti yoktur. Selim ise Akgün’le yaptığı operasyonun detaylarını saklayarak, katil zanlısı Cemal’i yakalar. Ancak Selim’in hikayesindeki boşluklar, inandırıcılığını sorgulatır. Canan, Selim’in başının bu sefer gerçekten derde girdiğinden emindir ve bunu durdurmak için harekete geçer.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Son Yaz, FOX'de yayınlanan ve 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 15:00'te başlayan Şevkat Yerimdar isimli programdan sonra saat 16:45'te başlayacak.

Son Yaz programının yayını, 19:00'da yayınlanan FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

16 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 16:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Son Yaz dizisi yayını başlayacaktır.