Güler Misin Ağlar Mısın?

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Güler Misin Ağlar Mısın?, 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Güler Misin Ağlar Mısın? programını saat 11:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zengin bir iş adamı olan Cemal Bey, daha fazla para kazanmak amacıyla inşaatlarında çalışan Rasim Usta’nın kirada oturduğu evini yıkmaya karar verir. Kendi otelinde çalışan Metin’i o araziye kuracağı mini golf sahasına müdür yapacaktır. Bu habere çok sevinen Metin, artık evlilik için hazır olduğuna inanarak Rasim Usta’dan, kızıyla evlenmek için onay alır. Ancak evin yıkılacağı haberiyle mutlulukları gölgelenir. Metin’in sevinci yarım kalmıştır. Açıkta kalan aile, başlarını sokacak bir yer bulamaz. Kasabayı terk etmeye karar verdikleri anda Zeki ile Metin’in aklına gelen çılgın fikirle şanslarını bir kez daha denemeye karar verirler.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Güler Misin Ağlar Mısın?, FOX'de yayınlanan ve 16 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 08:30'da başlayan Çalar Saat Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 11:15'te başlayacak.

Güler Misin Ağlar Mısın? programının yayını, 13:00'te yayınlanan Bay Yanlış isimli program başlayana kadar devam edecek.

16 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 11:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Güler Misin Ağlar Mısın? filmi yayını başlayacaktır.