Son Yaz

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Son Yaz, 15 Ağustos 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Son Yaz programını saat 15:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Selim, kendisine teslim olan Akgün’ün aslında kendisini kurtarmak için böyle bir yola girdiğini öğrenir. Aleyhindeki kanıtlar yüzünden Akgün’ün hapse gireceği kesin gibidir ve etrafta onun katil olduğu haberleri yayılmaktadır. Selim ani bir kararla, Akgün’ü polise vermekten vazgeçer ve bu süreçte Akgün’ü geçici olarak evinde saklayacak, gerçek katili adalete teslim edecektir. Emniyet'e, Selim’in polis tarafından aranan bir şüpheliyi evinde sakladığı ihbar edilince, Akgün’ün bulunduğu yerden kaçması gerekir. Akgün’ün kaçışına hiç ummadığı biri yardımcı olur.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Son Yaz, FOX'de yayınlanan ve 15 Ağustos 2021 Pazar günü saat 13:45'te başlayan Bay Yanlış isimli programdan sonra saat 15:45'te başlayacak.

Son Yaz programının yayını, 19:00'da yayınlanan FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

15 Ağustos 2021 Pazar günü saat 15:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Son Yaz dizisi yayını başlayacaktır.