Bay Yanlış

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen programı Bay Yanlış, 15 Ağustos 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Bay Yanlış programını saat 13:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ezgi, tüm bu yaşadığı hayal kırıklıklarından sonra soluğu Bursa’da alır. Nevin ve Ünal Ezgi’nin bu halini sorgular. Ezgi, Özgür’le yaşadıklarını gizlese de Özgür’ün Bursa’ya gelmesiyle her şey açığa çıkar. Özgür’ün özür dilemesi hiçbir şeyi değiştirmez. Özgür’ün ona güvenmemesi onu çok üzmüştür. Özgür yalnız kaldıkça Ezgi’yi daha da özler ve ona ne kadar aşık olduğunu daha da anlar. Bu hali Ozan’ı harekete geçirir. Cansu ve Deniz de Ezgi’ye yanlış davrandıklarından dolayı üzgün ve pişmandırlar. Onlar da Ozan ile birlik olup Ezgi ve Özgür’ü bir araya getirmeye çalışır. Bakalım bu plan ikisinin barışmasına yetecek midir?

Bu program, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Bay Yanlış, FOX'de yayınlanan ve 15 Ağustos 2021 Pazar günü saat 11:15'te başlayan Aşk Mantık İntikam isimli programdan sonra saat 13:45'te başlayacak.

Bay Yanlış programının yayını, 15:45'te yayınlanan Son Yaz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

15 Ağustos 2021 Pazar günü saat 13:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Bay Yanlış programı yayını başlayacaktır.