Son Yaz

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Son Yaz, 8 Ağustos 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Son Yaz programını saat 16:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Akgün'e kurulan komplo hayata geçmiştir. Selim'in infazı için düğmeye basılır. Akgün'ün silahı ile Savcı Selim Kara vurulacak ve delillerle olay, savcı ile husumeti var gibi görünen Akgün'e yıkılacaktır. Akgün kendisine kurulan komployu çözer, Selim'in hayatının tehlikede olduğunu anlar. Selim'i kurtarmak için yanına geldiğinde artık çok geçtir. Akgün bu komplonun peşini bırakmaz, olayın Halil Sadi'ye uzandığını bildiği için kendi yöntemleri ile üzerine gitmeye kalkar. Fakat olaylar Akgün'ün planladığı gibi gitmeyecek, başına daha da büyük bir bela örülecektir. Yağmur, Akgün'ün büyük bir yanlışa düşmesini engelleyebilecek midir?

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Son Yaz, FOX'de yayınlanan ve 8 Ağustos 2021 Pazar günü saat 15:00'te başlayan Yüz Numaralı Adam isimli programdan sonra saat 16:45'te başlayacak.

Son Yaz programının yayını, 19:00'da yayınlanan FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

8 Ağustos 2021 Pazar günü saat 16:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Son Yaz dizisi yayını başlayacaktır.