Son Yaz

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Son Yaz, 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Son Yaz programını saat 02:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yakın çevresindekiler Gökhan'a şüpheli yaklaşsa da Akgün abisini bulduğu için mutludur. Bu arada Naz’ın Eray’ı sıkıştırmasıyla nihayet cezaevinden çıkan Soner de Gökhan’ın bir sahtekâr olduğundan emindir. Yağmur’un desteğiyle Akgün de şüpheye düşer. Yağmur herkesten gizli Gökhan ve Akgün’ün DNA'sını alıp Selim’den test için ricacı olur. Diğer yandan Selçuk’un çözmeye çalıştığı defterden sürpriz bir isim çıkar. Metin’in babası Boran Yaman’ın Halil Sadi ile ilişkisi olduğunu anlayan Selim onun da peşine düşer ve Boran Yaman’ın avukatı olarak karşısına beklenmedik bir isim çıkar. Fatih için ise çember daralır ve korktuğu başına gelir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Son Yaz, FOX'de yayınlanan ve 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 00:30'da başlayan Ayla isimli programdan sonra saat 02:45'te başlayacak.

Son Yaz programının yayını, 04:45'te yayınlanan Masumiyet isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 02:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Son Yaz dizisi yayını başlayacaktır.