Osman Müftüoğlu ile 30 Dakikada Sağlık

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Osman Müftüoğlu ile 30 Dakikada Sağlık, 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Osman Müftüoğlu ile 30 Dakikada Sağlık programını saat 13:00'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Moderatörlüğünü başarılı sunucu, model Çağla Şıkel’in üstlendiği programda, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu merak edilenleri yanıtlıyor. Müftüoğlu 30 dakikada; sağlıklı yaşam, temizlik ve hijyen konularında merak edilenleri, beslenme alışkanlıklarına dair ipuçlarını, Covid-19 salgınına dair haftalık genel bilgileri ve çok daha fazlasını izleyicilerle paylaşıyor.

Bu yaşam programı canlı olarak yayınlanacaktır ve "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Osman Müftüoğlu ile 30 Dakikada Sağlık, FOX'de yayınlanan ve 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 11:00'de başlayan Çağla ile Yeni Bir Gün isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Osman Müftüoğlu ile 30 Dakikada Sağlık programının yayını, 13:45'te yayınlanan Temizlik Benim İşim isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

26 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 13:00'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Osman Müftüoğlu ile 30 Dakikada Sağlık yaşam programı yayını başlayacaktır.