Son Takla

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Son Takla, 2 Temmuz 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Son Takla programını saat 15:55'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Cemil, 90'lı yılların ortalarında Trabzonspor'da top oynamış, Trabzonlu bir gençtir. Yine aynı yıllarda Beşiktaş'a transfer olmuş, İstanbul'a gelince karakter olarak çok değişmiştir. Bir Beşiktaş – Trabzonspor maçında eski takımı Trabzonspor'a 3 gol atıp, üstüne 3 takla atınca adı Taklacı Cemil'e çıkmış ve bütün eski dostları ve Trabzonluları kendine düşman etmiştir. Nişanlısı Zeynep'i de terk edip İstanbul'a yerleşmiş ve 20 sene boyunca memleketine dönmemiştir. Artık 40'lı yaşlarında olan Cemil, babasının kalp krizi geçirdiğini duyunca istemese de Trabzon'a dönmek zorunda kalır.

Son Takla, TRT 1'de yayınlanan ve 2 Temmuz 2021 Cuma günü saat 12:40'ta başlayan Kalk Gidelim isimli programdan sonra saat 15:55'te başlayacak.

Son Takla programının yayını, 18:00'de yayınlanan Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

2 Temmuz 2021 Cuma günü saat 15:55'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Son Takla filmi yayını başlayacaktır.