Şartlı Tahliye

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Şartlı Tahliye, 2 Temmuz 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Şartlı Tahliye programını saat 02:00'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Raif, Ahmet ve Cengiz, aynı mahallede doğup büyümüş, çocuklukları, gençlikleri hep birlikte geçmiş üç sıkı dosttur. 30 yıl önce Ahmet'in annesini tedavi ettirmek için kalkıştıkları bir kuyumcu soygunundan sonra yakalanarak cezaevine konmuş, daha sonraki yıllarda cezaevinde karıştıkları olaylar yüzünden cezaları katlanarak 30 yıla kadar çıkmıştır. 30 yıl sonra şartlı tahliye fırsatı yakalayan üç kafadar, hapse girmelerine neden olan altınları gömdükleri yerden çıkararak emekliye ayrılma planları yapar. Ancak işler umdukları gibi gitmez ve bir dizi olaya karışmak zorunda kalırlar. Şartlı tahliye kurallarını da çiğnemek zorunda kalan kafadarların peşine eski dostları, yeni düşmanları Kunduz lakaplı Cevdet de düşünce işler iyice karışır.

Şartlı Tahliye, TRT 1'de 2 Temmuz 2021 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 02:00'de başlayacak.

Şartlı Tahliye programının yayını, 02:35'te yayınlanan 3'te 3 isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

2 Temmuz 2021 Cuma günü saat 02:00'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Şartlı Tahliye filmi yayını başlayacaktır.