Sokağın Prensesi

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Sokağın Prensesi, 13 Ocak 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Sokağın Prensesi programını saat 13:15'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çavuş ‘Bo’ savaşta aldığı darbeler sonucunda evine döndüğünde akıl sağlığını neredeyse yitirmiştir. Küçük Alicia ise akıl hastası bir babayla büyüyemeyeceği için devlet korumasında bir yurda verilir. Bir süre sonra evini, aklını ve tüm hayatını kaybetmiş olan Bo sokaklarda yaşamaya başlar. Babasının bu durumuna dayanamayan Alicia, babasını savaş gazilerinin tedavilerinin yapıldığı bir kliniğe götürmeye karar verir. Fakat bu yolculuk, devlet yetkilileri tarafından aranan Alicia ve süreki kriz geçiren babası Bo için hiç de kolay olmayacaktır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sokağın Prensesi, SinemaTV'de yayınlanan ve 13 Ocak 2023 Cuma günü saat 10:45'te başlayan Gün Batımı isimli programdan sonra saat 13:15'te başlayacak.

Sokağın Prensesi programının yayını, 15:00'te yayınlanan Kurak isimli film başlayana kadar devam edecek.

13 Ocak 2023 Cuma günü saat 13:15'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Sokağın Prensesi filmi yayını başlayacaktır.