Hayalet Avcıları: Öteki Dünya

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hayalet Avcıları: Öteki Dünya, 13 Ocak 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Hayalet Avcıları: Öteki Dünya programını saat 19:15'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bekar bir anne olan Callie mali zorluklar yaşayınca çocukları Trevor ve Phoebe ile birlikte ölen babasından kalan bir eve taşınırlar. Trevor yeni evlerinde, büyükbabasının mirasıyla ilgili bir sır keşfeder. Büyükbabasının eşyalarının arasında onu aslında Hayalet Avcları’nın bir üyesi olduğunu öğrenir. Bu sırrın peşine düşen Trevor, Phoebe ve arkadaşları kasabada bir hayalet istilasının ortaya çıkmasına neden olur.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Hayalet Avcıları: Öteki Dünya, SinemaTV'de yayınlanan ve 13 Ocak 2023 Cuma günü saat 17:15'te başlayan Arctic isimli programdan sonra saat 19:15'te başlayacak.

Hayalet Avcıları: Öteki Dünya programının yayını, 21:30'da yayınlanan Hayallerin Peşinde isimli film başlayana kadar devam edecek.

13 Ocak 2023 Cuma günü saat 19:15'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Hayalet Avcıları: Öteki Dünya filmi yayını başlayacaktır.