Söğütlü Hacer Ana

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Söğütlü Hacer Ana, 2 Kasım 2021 Salı günü ekrana geliyor. Söğütlü Hacer Ana programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çanakkale destanının tarihe koca harflerle yazıldığı günlerde, kocası Dömeke’de, kardeşi Şıpka Savaşı’nda kaybeden Hacer, Söğüt’ün bir köyünde gelini, iki torunu ve nişanlı oğlu Hüseyin’le yaşamaktadır. Hacer, iki oğlunun da Çanakkale’de birer gün arayla şehit düştüğü haberiyle yıkılır. O günden sonra adeta hayata küsen ve kimseyle tek kelime konuşmayan Hacer için asıl sınav; Çanakkale için yeni gönüllüler aranması ve geride kalan tek oğlu Hüseyin’in de gönüllü olmasıyla başlayacaktır. Geride kalan biricik oğlunu da düğüne yollar gibi yollar ölüme. Çünkü söz konusu vatansa ölüm düğün bayramdır. Hacer Ana’nın oğluna son sözü ise “Minareden ezan sesi kesilecekse, sen de düş, sen de dönme” olur.

Söğütlü Hacer Ana, Kanal 7'de yayınlanan ve 2 Kasım 2021 Salı günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Söğütlü Hacer Ana programının yayını, 09:00'da yayınlanan Yüksek Yüksek Tepelere isimli film başlayana kadar devam edecek.

2 Kasım 2021 Salı günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Söğütlü Hacer Ana filmi yayını başlayacaktır.