Can Yoldaşım

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Can Yoldaşım, 2 Kasım 2021 Salı günü ekrana geliyor. Can Yoldaşım programını saat 15:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Babaanne Emily’e ısınmaya başlar. Törende Emily, Mohit’in yanında bir yılan olduğunu fark eder ve onu kurtarmak için yılana taş atar. Bunu gören babaanne Emily’e yılana taş attığı için kızar. Mohit Emily’nin masum olduğunu söyleyince Sandiya’da ona destek çıkar. Babaaanne Emily’nin Mohit’e olan duygularını anladığını ve evlenmelerine izin verdiğini söyleyince herkes şok olur. Emily, babaannenin kendisini kabul ettiğini öğrenince ne yapacak?

Can Yoldaşım, Kanal 7'de yayınlanan ve 2 Kasım 2021 Salı günü saat 14:30'da başlayan Mutfağım Şahane isimli programdan sonra saat 15:30'da başlayacak.

Can Yoldaşım programının yayını, 18:00'de yayınlanan Kanal 7 Haber Saati isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

2 Kasım 2021 Salı günü saat 15:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Can Yoldaşım dizisi yayını başlayacaktır.