Sevcan'la Lezzet Yolunda

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Sevcan'la Lezzet Yolunda, 7 Haziran 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Sevcan'la Lezzet Yolunda programını saat 13:00'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sevilen sanatçı Sevcan Orhan’ın sunumuyla ekrana gelen programda yörenin en ünlü lezzetlerinden melengücceği tatlısı, sütlü kabaklı gözleme ve Düzce düğünlerinin vazgeçilmezi etli nohutlu pilavı izleyiciyle buluşuyor. Yaşları 60 ile 70 arasında değişen, Kafkas kökenlilerden oluşan 'İhtiyar Delikanlılar' grubunun yöresel oyun gösterisiyle neşeli anların paylaşılacağı programda Sevcan, 175 tür kuşa ev sahipliği yapan Efteni Gölü'nü gezerek şehrin doğal güzelliklerini de gösteriyor.

Sevcan'la Lezzet Yolunda, Show TV'de yayınlanan ve 7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 10:00'da başlayan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Sevcan'la Lezzet Yolunda programının yayını, 15:15'te yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 13:00'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Sevcan'la Lezzet Yolunda yaşam programı yayını başlayacaktır.