Çukur

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Çukur, 7 Haziran 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Çukur programını saat 20:45'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çukur’un merakla beklenen büyük finalinde Yamaç ve Amca ölüm ile savaşır. Koçovalı ailesi ve Çukur hayatlarının en büyük sınavını verirken, fırtına son kez kopar. Herkesin her şeyi göze aldığı son savaş nefesleri keserken; kimin kazanıp, kimin kaybedeceği, kimin yaşayıp, kimin öleceği merakla beklenir. Geçmişten gelen misafirler, büyük sürprizler, fedalar ve vedaların damga vuracağı Çukur’un büyük finalinde tansiyon bir an bile düşmezken; Koçovalılar hem acıya hem de mucizelere aynı anda tanıklık eder. Unutulmaz bir vedayla Çukur için her şey sonsuza kadar değişir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Çukur, Show TV'de yayınlanan ve 7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da başlayan Çukur Gala isimli programdan sonra saat 20:45'te başlayacak.

Çukur programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

7 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 20:45'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Çukur dizisi yayını başlayacaktır.