Sevcan'la Lezzet Yolunda

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Sevcan'la Lezzet Yolunda, 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Sevcan'la Lezzet Yolunda programını saat 13:00'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İlgiyle izlenen programın bugünkü durağı Mardin. Alluciye, sembusek gibi Mardin’e özgü yemeklerin yapımı ekrana taşınırken, Sevcan Orhan badem şekeri ve yöresel çörek çeşitlerini tadıyor. 4000 yıllık Deyrulzafaran Manastırı ve Ulu Cami’yi gezen halk müziğinin sevilen ismi Sevcan Orhan, Kasımiye Medresesi’nin öyküsünü de anlatıyor. Çarşıda esnafla bir araya gelerek Mardin’in meşhur doğal sabunlarını ve sağlığa faydalarını izleyiciye aktaracak olan türkücü eğlenceli sohbetiyle de renk katıyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sevcan'la Lezzet Yolunda, Show TV'de yayınlanan ve 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 11:45'te başlayan Bir Şansım Olsa isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Sevcan'la Lezzet Yolunda programının yayını, 15:15'te yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 13:00'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Sevcan'la Lezzet Yolunda yaşam programı yayını başlayacaktır.