Ebru Akel'le Kadın İsterse

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Ebru Akel'le Kadın İsterse, 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Ebru Akel'le Kadın İsterse programını saat 08:30'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ebru Akel'le Kadın İsterse'de bugün; yazar Metin Hara son çıkardığı kitabına dair merak edilenleri anlatırken, hayatındaki kırılma anlarını, seçimlerini ve içsel yolculuğu üzerine dikkat çeken noktaları Ebru Akel ile paylaşıyor. Güzellik Uzmanı Seran Göçer ise pozitif güzellik konusunu ele alıyor. Pozitif enerjinin insanı güzelleştirdiğinden bahsederken, yaşlılığımızı nasıl kontrol altında tutabileceğimize dair açıklamalar yapıyor.. Astrolog Şenay Devi yeni haftada hangi burcun, neler yaşayacağını değerlendirirken, Spor Eğitmeni Semra Özbudak ekran başındaki izleyiciler için egzersiz önerileri paylaşıyor. Şapka Tasarımcısı Eda Ergül stüdyoda göstereceği performansıyla programa renk katıyor.

Bu yaşam programı canlı olarak yayınlanacaktır ve "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Ebru Akel'le Kadın İsterse, Show TV'de yayınlanan ve 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 06:00'da başlayan Aşk Laftan Anlamaz isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Ebru Akel'le Kadın İsterse programının yayını, 10:00'da yayınlanan Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

24 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 08:30'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Ebru Akel'le Kadın İsterse yaşam programı yayını başlayacaktır.