Sen Çal Kapımı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Sen Çal Kapımı, 5 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Sen Çal Kapımı programını saat 16:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Eda ve Serkan yaşadıkları tehlikeye rağmen dilek kutusunda şanslarını denemeye devam ederler. Serkan hastalığından bahsetmeden hayatın tadını çıkartmak isterken kimse ondaki bu değişikliğe bir anlam verememektedir. Serkan ve Eda sarı karavanlarında farklı bir yaşam tarzı deneyimlerler. Serkan’ın bu beklenmedik kararları Eda’nın da aklını karıştırmaktadır. Hayallerindeki karavanda sevdiği adamla hayatı dolu dolu yaşarken onları bekleyen tehlikenin farkında değildir. Başlarına gelen son olay Serkan’ın sırrının ortaya çıkmasına neden olacak mıdır?

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Sen Çal Kapımı, FOX'de yayınlanan ve 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 13:45'te başlayan Son Yaz isimli programdan sonra saat 16:45'te başlayacak.

Sen Çal Kapımı programının yayını, 19:00'da yayınlanan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 16:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Sen Çal Kapımı dizisi yayını başlayacaktır.