Masumiyet

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Masumiyet, 5 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Masumiyet programını saat 04:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İsmail, şok etkisi yaratan sözlerini geçiştirmeye çalışsa da, İsmail’in bir sırrı olduğunu anlayan Hale, duyduklarının peşini bırakmaz ve onu olay gecesine kadar götürecek yola doğru dönüşü olmayan bir adım atar. Babasıyla köprüleri atan İlker’e bir darbe de Ela’nın aldığı heyet raporu vurur. Ela’nın verdiği ifadeyi geçersiz kılan raporla birlikte, davanın gidişatı kökünden değişirken İlker ve Hale köşeye sıkışır. Harun’un da topa girmesiyle, Hale’nin oyunları da ortalığa dökülür. Bahar ve Harun’un iş birliği Ilgaz cephesini yerle bir ederken olay gecesinin sarsıcı gerçeği de artık gün yüzüne çıkmıştır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Masumiyet, FOX'de yayınlanan ve 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 02:45'te başlayan Kefaret isimli programdan sonra saat 04:45'te başlayacak.

Masumiyet programının yayını, 06:00'da yayınlanan Aşk Yeniden isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 04:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Masumiyet dizisi yayını başlayacaktır.