Şakir Efendi

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Şakir Efendi, 10 Ağustos 2021 Salı günü ekrana geliyor. Şakir Efendi programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Üç ayrılmaz arkadaştan Davut güzel Halime’ye sırılsıklam aşıktır. Ancak arkadaşı Hilmi onu sürekli bu ilişki konusunda doldurmaktadır. Diğer arkadaşlarıyla genç kızın arasında bir şey olduğundan şüphelenen Davut, sevgilisini arkadaşından bir paket alırken görünce iyice öfkeye kapılır. Kısa süre sonra da genç delikanlı öldürülür. Bütün deliller Davut’un aleyhinedir, cinayet bıçağı da kendisine aittir. Tutuklanan genç adam kendini savunmak için hiçbir çaba göstermez. Bilge bir hakim olan Şakir Efendi, Davut’un bir cinayet işlemiş olduğuna inanmamaktadır. Ancak Davut ölüm cezasına çarptırıldığı halde yine de konuşmamakta kararlıdır. Bu arada Hilmi Davut’un yokluğunda Halime’nin etrafında dolaşmaya başlamıştır.

Şakir Efendi, Kanal 7'de yayınlanan ve 10 Ağustos 2021 Salı günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Şakir Efendi programının yayını, 09:20'de yayınlanan Seren Aslan'la Her Gün isimli program başlayana kadar devam edecek.

10 Ağustos 2021 Salı günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Şakir Efendi filmi yayını başlayacaktır.