Gelinin Binbaşıya Ağıtı

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Gelinin Binbaşıya Ağıtı, 10 Ağustos 2021 Salı günü ekrana geliyor. Gelinin Binbaşıya Ağıtı programını saat 00:20'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Fatma kadın çok sevdiği 4 oğlundan en büyüğü olan Ali’yi, köyün genç ve güzel kızı Hatice ile evlendirmiştir. Ali bebeğini kucağına aldığı ilk gün seferberlik kağıdını alır ve daha evladına doyamadan evini, ailesini küçük kardeşi Hasan’a emanet ederek cephenin yolunu tutar. Kısa bir süre sonra Ali’nin şehit düştüğü haberi gelir. Fatma kadın gelini Hatice’yi oğlu Hasan’a nikahlar. Bu arada bir mucize gerçekleşir. Ali cephede bir bacağını kaybetmiş ve gazi olarak eve dönmüştür. Uzaktan gördüğü eşi Hatice’nin hamile olduğunu fark eden Ali, çaresiz bir şekilde oradan ayrılır. Yoksulluk ve savaşın göz açtırmadığı zamanlarda bu kez de Hasan için seferberlik emri gelmiştir. Hatice ikinci kez ayrılık acısını yüreğinde duyar.

Gelinin Binbaşıya Ağıtı, Kanal 7'de 10 Ağustos 2021 Salı günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Gelinin Binbaşıya Ağıtı programının yayını, 03:00'te yayınlanan Tekrar Programlar isimli program başlayana kadar devam edecek.

10 Ağustos 2021 Salı günü saat 00:20'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Gelinin Binbaşıya Ağıtı filmi yayını başlayacaktır.