Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda, 25 Mayıs 2021 Salı günü ekrana geliyor. Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda programını saat 22:15'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Esra evlilik hazırlıklarına hız verirken, Didem grupta henüz evlenmemiş tek kız olarak kaldığını fark eder. Panikleyen Didem, sevgilisi Cem'i bir punduna getirip evlenmeye ikna etmeye çalışır. Fakat Didem'in bu hallerinden habersiz Cem, yeni bir filmin hazırlıklarına başlar ve baş rolü paylaştığı Gözde adında bir kadınla tanışır. Tamamen işine konsantre olmuştur. Her şey üst üste gelince Didem kıskançlık krizine girer ve Cem'e çaktırmadan onu izlemeye alır ve ekibin erkeklerinin Antalya'da bekarlığa veda partisi yaptıklarını öğrenir. Erkeklerin peşine düşen kızlar, otele dansöz kılığında girmenin yollarını ararlar.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda, Show TV'de yayınlanan ve 25 Mayıs 2021 Salı günü saat 20:00'da başlayan Düğüm Salonu isimli programdan sonra saat 22:15'te başlayacak.

Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

25 Mayıs 2021 Salı günü saat 22:15'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda filmi yayını başlayacaktır.