Ebru Akel'le Kadın İsterse

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Ebru Akel'le Kadın İsterse, 25 Mayıs 2021 Salı günü ekrana geliyor. Ebru Akel'le Kadın İsterse programını saat 08:30'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ebru Akel, hayalini kurduğu hayatı gerçekleştirenleri, pes etmeyenleri ve her şeye rağmen gülümsemekten vazgeçmeyenleri ağırlıyor. Engel tanımayan, kararlı, başarıya ve mucizelere inanan, farklı, cesur, çalışkan ve ilham veren, hayatın içinden insanların öyküleri izleyiciyle buluşuyor. Ebru Akel, izleyicileri gündemin önemli başlıklarıyla yeni güne hazırlarken, uzman konuklarıyla sağlıktan güzelliğe, modadan spora, kültür ve sanattan beslenmeye, kısacası insana ve yaşama dair her şeye bu programda yer veriyor. Ekran başındakiler de soru ve görüşleriyle programa dahil oluyor.

Bu yaşam programı canlı olarak yayınlanacaktır ve "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Ebru Akel'le Kadın İsterse, Show TV'de yayınlanan ve 25 Mayıs 2021 Salı günü saat 06:00'da başlayan Aşk Laftan Anlamaz isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Ebru Akel'le Kadın İsterse programının yayını, 10:00'da yayınlanan Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

25 Mayıs 2021 Salı günü saat 08:30'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Ebru Akel'le Kadın İsterse yaşam programı yayını başlayacaktır.