Pompeii Bombardımanı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Pompeii Bombardımanı, 20 Mart 2024 Çarşamba günü ekrana geliyor. Pompeii Bombardımanı programını saat 06:45'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Pompeii. Dünyanın en şaşırtıcı tarihi zaman kapsülü. Bir zamanlar canlı ve geniş bir Roma kenti olan Pompeii, MS 79 yılında Vezüv Yanardağı'nın patlamasının ardından yüzyıllar boyunca kül ve kaya altında kalmıştır. Ancak kasaba 2. Dünya Savaşı sırasında neredeyse ikinci kez yok oluyordu. Bu sürükleyici özel belgesel, bu inanılmaz antik kenti daha fazla yıkımdan kurtarmak için bombaların izini süren bir bilim ekibinin olağanüstü görevini anlatıyor. Ve ekibin çalışmaları sayesinde, Pompeii'nin 2. Dünya Savaşı sırasında neden ABD ve İngiltere tarafından hedef alındığının gizemini gözler önüne seriyor.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Pompeii Bombardımanı, National Geographic'de yayınlanan ve 20 Mart 2024 Çarşamba günü saat 06:00'da başlayan Ahmak Bilimi isimli programdan sonra saat 06:45'te başlayacak.

Pompeii Bombardımanı programının yayını, 07:30'da yayınlanan Araba S.O.S. isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

20 Mart 2024 Çarşamba günü saat 06:45'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Pompeii Bombardımanı yaşam programı yayını başlayacaktır.