Explorer: Lav Gölü

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Explorer: Lav Gölü, 20 Mart 2024 Çarşamba günü ekrana geliyor. Explorer: Lav Gölü programını saat 22:00'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

2001 yılında uydu görüntüleri, dünyanın ucundaki keşfedilmemiş bir volkanda gizemli bir termal anomali yakaladı. İçinde yatan şey, dünyanın dört bir yanındaki volkanik patlamaları tahmin etmeye yardımcı olacak yeni ipuçları sağlayabilir. Ancak ada o kadar uzak ve koşullar o kadar zorlu ki hiç kimse içinde ne olduğunu araştırmak için tepeye ulaşamadı. Şimdiye kadar.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Explorer: Lav Gölü, National Geographic'de yayınlanan ve 20 Mart 2024 Çarşamba günü saat 21:00'de başlayan İncil'in Kayıp Şehirleri isimli programdan sonra saat 22:00'de başlayacak.

Explorer: Lav Gölü programının yayını, 23:00'te yayınlanan Uçak Kazası Raporu isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

20 Mart 2024 Çarşamba günü saat 22:00'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Explorer: Lav Gölü yaşam programı yayını başlayacaktır.