Percy Jackson ve Olimposlular: Şimşek Hırsızı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Percy Jackson ve Olimposlular: Şimşek Hırsızı, 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Percy Jackson ve Olimposlular: Şimşek Hırsızı programını saat 16:15'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Babasının Mitolojik Yunan Tanrısı Poseidon ve annesinin ise sıradan bir insan olduğu Percy adındaki gencin zorlu hikayesi anlatılıyor. Serinin bu ilk filminde Percy kendini ispatlamak için Zeus’un çalınan şimşeğini bulup hırsız olmadığını herkese göstermek zorunda kalıyor.

Percy Jackson ve Olimposlular: Şimşek Hırsızı, Kanal D'de yayınlanan ve 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 14:00'te başlayan Kırık Hayatlar isimli programdan sonra saat 16:15'te başlayacak.

Percy Jackson ve Olimposlular: Şimşek Hırsızı programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

30 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 16:15'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Percy Jackson ve Olimposlular: Şimşek Hırsızı filmi yayını başlayacaktır.