Christopher Robin

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Christopher Robin, 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Christopher Robin programını saat 06:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Artık yetişkin bir adam olan Christopher Robin, 100 Hektar Ormanı’ndaki maceralarından çok uzaklardadır. İş ve aile dengesini korumakta zorlanan Christopher, iş sebebiyle bir aile yolculuğunu kaçırınca sevimli dostu Winnie the Pooh tarafından ziyaret edilir. Sevimli ayının yardıma ihtiyacı vardır. Christopher Robin yeniden ormana dönerek dostlarına yardım ettiğinde, 100 Hektar Ormanı’nın sevimli sakinleri onun da yardıma ihtiyacı olduğunu fark eder. Christopher'ın peşinden gelen tüylü dostları ona hayattan keyif almayı öğretebilecek midir?

Christopher Robin, Kanal D'de yayınlanan ve 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 04:15'te başlayan Afili Aşk isimli programdan sonra saat 06:30'da başlayacak.

Christopher Robin programının yayını, 08:30'da yayınlanan Konuştukça isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

30 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 06:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Christopher Robin filmi yayını başlayacaktır.