Pelin'in Mutfağı

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Pelin'in Mutfağı, 2 Nisan 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Pelin'in Mutfağı programını saat 16:45'te Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Pelin'in Mutfağı'nda, ilham veren şefler ve ünlü konuklar, birbirinden özel tarifleri seyirciyle paylaşıyor. Programın ilk bölümünde, ünlü oyuncu Tuvana Türkay ile Gaziantep Mutfağı Araştırmacısı Şef Doğa Çitçi konuk oluyor. Şef Doğa Çitçi, Ramazan’ın ilk gününde, Gaziantep Mutfağının lezzetleriyle oluşturduğu menüyü izleyici ile paylaşıyor. Doğa Şef’in ilk iftar menüsünde; Maş Çorbası, Şiveydiz, Şehriyeli Bulgur Pilavı ve Antep Peynirli Un Helvası yer alıyor. Şef Doğa Çitçi en özel lezzet sırlarını bu programda açıklıyor. Ünlü sanatçı Tuvana Türkay, tüm samimiyeti ile hayatına dair bilinmeyenlerini izleyicilerle paylaşıyor, mutfakta keyifli anlar yaşanıyor.

Pelin'in Mutfağı, Star TV'de yayınlanan ve 2 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 14:00'te başlayan Dizi isimli programdan sonra saat 16:45'te başlayacak.

Pelin'in Mutfağı programının yayını, 18:45'te yayınlanan Star Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

2 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 16:45'te Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Pelin'in Mutfağı yaşam programı yayını başlayacaktır.