Burcu ile Hafta Sonu

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Burcu ile Hafta Sonu, 2 Nisan 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Burcu ile Hafta Sonu programını saat 10:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Burcu ile Hafta Sonu'nda şu konular ele alınıyor: Huzursuz bağırsak sendromu nedir, neden ortaya çıkar? Gastroentroloji Uzmanı Doç. Dr. Emine Köroğlu tüm sorularımızı yanıtlıyor. Göz lazer teknolojisinde son yıllarda ne gibi gelişmeler yaşandı? Merak edilenleri Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Bülent Köse anlatıyor. Gülüş tasarımı nedir? Kişiye özel tasarım süreci nasıl ilerliyor? Diş Hekimi Abdülkadir Narin tüm sorularımızı cevaplıyor. Kişiye özel tüp bebek tedavisi nedir? Süreç nasıl ilerliyor? Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Doç Dr. Mustafa Taş tüm merak edilenleri anlatıyor. Cilt lekeleri neden oluşur? Lekelere karşı neler yapılabilir? Güzellik Koçu Burcu Ürge cilt lekelerine karşı çok özel bir yağ karışımı tarifi paylaşıyor.

Burcu ile Hafta Sonu, Star TV'de yayınlanan ve 2 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 09:30'da başlayan Çizgi Film Kuşağı isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Burcu ile Hafta Sonu programının yayını, 12:00'de yayınlanan Bir Demet Tiyatro isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

2 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 10:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Burcu ile Hafta Sonu yaşam programı yayını başlayacaktır.