Paskalya Adası: Pasifik'in Mimarları

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Paskalya Adası: Pasifik'in Mimarları, 17 Kasım 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Paskalya Adası: Pasifik'in Mimarları programını saat 21:00'de National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Paskalya Adası'nın eski sakinleri tarafından inşa edilen dev Moai heykelleri arkasında kocaman bir gizem barındırmaktadır. Arkeologların teorileri ve son teknoloji 3D rekonstrüksiyonlar sayesinde, Rapa Nui'nin 500 yıldan daha uzun bir süre önce kullandığı muhteşem inşaat tekniklerini keşfediyoruz.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Paskalya Adası: Pasifik'in Mimarları, National Geographic'de yayınlanan ve 17 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da başlayan Gökyüzünden Avrupa isimli programdan sonra saat 21:00'de başlayacak.

Paskalya Adası: Pasifik'in Mimarları programının yayını, 22:00'de yayınlanan Gordon Ramsay ile Rota Dışı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

17 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 21:00'de National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Paskalya Adası: Pasifik'in Mimarları yaşam programı yayını başlayacaktır.