Araba S.O.S.

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Araba S.O.S., 17 Kasım 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Araba S.O.S. programını saat 06:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Otomobiline tutkuyla bağlı olan pek çok insan vardır ancak her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi otomobillerin de bir ömrü var. Usta tamirci Fuzz ve sunucu Tim Shaw, sahipleri tarafından oldukça değer verilen eski otomobilleri eski görkemli günlerine kavuşturmak için kolları sıvıyor. Otomobiller sahiplerinin haberi olmadan, gizlice, son derece iyi donanımlı bir tamirhaneye götürülerek üç haftalık zahmetli bir çalışmanın ardından usta ellerde yeniden yaratılıyor. Fuzz ve Tim, bu bakımsız klasikleri, yollara döndürebilmek için zamana karşı yarışıyorlar. Finalde ise otomobil sahibini büyük bir sürpriz bekliyor…

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Araba S.O.S., National Geographic'de yayınlanan ve 17 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 04:30'da başlayan Morgan Freeman ile İnancın Hikayesi Derlemeler isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

Araba S.O.S. programının yayını, 08:15'te yayınlanan Ahmak Bilimi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

17 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 06:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Araba S.O.S. yaşam programı yayını başlayacaktır.