Olmaz Oluversin Gari

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Olmaz Oluversin Gari, 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Olmaz Oluversin Gari programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Derya ve Güney’in evlenmesi, Aliş ve Seda’yı çok üzmüştür. Derya’nın kafası baya karışıktır. Babasının videosunu sakin kafayla tekrar izlemek ister fakat video Seda’da vardır sadece. Güney ile videoyu Seda’dan alma planları yaparlar. Derya, Güney, Aliş ve Şişman bir plan yaparak Seda’nın telefonunu almayı başarırlar. Derya telefondan videoyu kendisine gönderir. Video ortaya çıktıktan sonra Jandarma gelip Salih’i kelepçeleyip tutuklar. Derya, videoyu izledikten sonra çok kötü olmuştur. O sırada Sadri’nin arazisinde çıkan heykelleri bildirmek için yetkili arkeologlar Sadri’nin evine gelip haber verirler. Sadri sinirden kalp krizi geçirir ve ambulans gelir. Bütün olayları öğrenen Derya, Güney’e boşanalım der.

Olmaz Oluversin Gari, FOX'de yayınlanan ve 2 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan FOX Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Olmaz Oluversin Gari programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

2 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Olmaz Oluversin Gari filmi yayını başlayacaktır.