İnci Taneleri

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi İnci Taneleri, 5 Mayıs 2024 Pazar günü ekrana geliyor. İnci Taneleri programını saat 14:45'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Azem'e kırgınlığı devam eden Dilber, Yıldız ile iş kurmaya karar verir. Ayça tesadüfen fark edilen yeteneği ile okulun bahar şenliklerinde görev alır. Ama bu onun için hiç kolay olmayacaktır. Ayça'nın kaygıları, Azem ile Piraye'yi yeniden birbirine yakınlaştıracaktır. Cihan, hayatının düzene girdiğini düşünürken Reyyaz'dan gelen teklif ile büyük bir kararın eşiğine gelir. Cevabı bulduğunu düşündüğü anda ise aşık olduğu kadına dair öğrendiği gerçek, tüm dengeleri değiştirecektir.

İnci Taneleri, Kanal D'de yayınlanan ve 5 Mayıs 2024 Pazar günü saat 13:45'te başlayan Arda ile Omuz Omuza isimli programdan sonra saat 14:45'te başlayacak.

İnci Taneleri programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

5 Mayıs 2024 Pazar günü saat 14:45'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

İnci Taneleri dizisi yayını başlayacaktır.