Nat Geo ile 90'lar

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Nat Geo ile 90'lar, 3 Haziran 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Nat Geo ile 90'lar programını saat 13:25'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nat Geo ile 90’lar hem yeni dünya düzenini hem de düzensizliğini bizlere sunuyor. 90’lar, teknolojinin bizi dijital geleceğimize hızla sürüklediği, TV’deki reality programlarının çok gerçekçi olduğu ve politikanın dahi eğlenceye odaklandığı yıllardı. Amerika’nın Soğuk Savaş’ı kazanıp yeni bir fanatik düşmanla karşılaştığı yıllar. Milyarderlerin her zamankinden daha hızlı çoğaldığı, hükümetlerin ihtiyaçtan fazlasına sahip olduğu, internetin sınırının olmadığı bir dönem. Bu ani yükselişin düşüşe geçmesine ve terörün global bir tehdide dönüşmesine ise 10 yıl vardı.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Nat Geo ile 90'lar, National Geographic'de yayınlanan ve 3 Haziran 2022 Cuma günü saat 12:30'da başlayan Hazen Audel ile Kabile Yaşamı: Amazon Macerası isimli programdan sonra saat 13:25'te başlayacak.

Nat Geo ile 90'lar programının yayını, 16:10'da yayınlanan Lanetli Yerler Atlası isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

3 Haziran 2022 Cuma günü saat 13:25'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Nat Geo ile 90'lar yaşam programı yayını başlayacaktır.