Nat Geo ile 80'ler

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Nat Geo ile 80'ler, 3 Haziran 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Nat Geo ile 80'ler programını saat 06:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bizi biz yapan 80'li yıllara doğru bir yolculuğa ne dersin? 80’ler yalnızca nostaljiden ibaret değil. Cazibenin, ölçüsüzlüğün, gözü kara ihtirasın ve teknolojik gelişimin birleştiği, bizi biz yapan küresel değişimlerin yaşandığı eşsiz bir dönem. Şu anda yaşadığımız dünyanın temellerini atan pek çok önemli gelişme bu on yılda yaşandı. Spor kahramanları, futbolda yaşanan inanılmaz anlar, ilgi çekici buluşlar ve yıkıcı felaketler dünya çapında milyonlarca insanı etkiledi. Geleceğimizi şekillendiren kararların ve icatların damgasını vurduğu bu on yılı, devrimsel nitelikteki dönüm noktalarını bizzat yaşamış kişilerin gözünden izleyeceksiniz. Müzik ve film dünyasının starlarını, teknolojinin öncülerini, medya ve iş dünyasında en çok konuşulan isimleri bir arada göreceksiniz. Omuzda taşınan müzik setleri, herkesin nefesini tutarak izlediği Çernobil nükleer kazası, Maradona’nın Arjantin’e kupayı getiren Tanrı’nın Eli ve çok daha fazlası ekranlara gelecek.

Bu yaşam programı, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Nat Geo ile 80'ler, National Geographic'de yayınlanan ve 3 Haziran 2022 Cuma günü saat 04:30'da başlayan Lanetli Yerler Atlası isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

Nat Geo ile 80'ler programının yayını, 08:15'te yayınlanan Ahmak Bilimi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

3 Haziran 2022 Cuma günü saat 06:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Nat Geo ile 80'ler yaşam programı yayını başlayacaktır.