Muhteşem Gezegenimiz

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Muhteşem Gezegenimiz, 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Muhteşem Gezegenimiz programını saat 08:15'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dünya'yı bugünkü haline getirmiş olan lav, aynı zamanda volkanlar, depremler ve tsunamiler gibi en korkutucu kabuslarımızdan bazılarına sebep olan bir yok edici özelliğe de sahip olabiliyor. Belgesel, lav odaklı dünyanın bizim için neler sakladığını anlatmak için Dünya'nın geçmişi, bugünü ve geleceği boyunca büyüleyici bir macerayı gözler önüne sunuyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Muhteşem Gezegenimiz, National Geographic'de yayınlanan ve 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 07:30'da başlayan Kaçakçıların Peşinde isimli programdan sonra saat 08:15'te başlayacak.

Muhteşem Gezegenimiz programının yayını, 09:00'da yayınlanan Renkleriyle Kral Tutankhamun isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

7 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 08:15'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Muhteşem Gezegenimiz yaşam programı yayını başlayacaktır.