Dünyayı Değiştiren Kadınlar

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Dünyayı Değiştiren Kadınlar, 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Dünyayı Değiştiren Kadınlar programını saat 06:00'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Her şey bir soru ile başlıyor: Dünyayı daha iyi bir yer haline nasıl getireceksiniz? Herkesin tanıdığı isimlerden yükselen yıldızlara, dünyamızı değiştiren kadınlarla tanışın! Ormanda primatlar arasında yaşıyorlar, gezegenimizin geleceğini kurtaracak ipuçları için okyanuslara dalıyorlar, Afrika'daki mağaralardaki insan kökenlerimizi araştırıyorlar ve uzayda kullanılmak üzere yeni teknolojileri test ediyorlar. İşte dünyamızı yeniden şekillendiren kadınlar ve hikayeleri!

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Dünyayı Değiştiren Kadınlar, National Geographic'de yayınlanan ve 7 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 05:15'te başlayan İkinci Dünya Savaşı: Sualtı Cehennemi isimli programdan sonra saat 06:00'da başlayacak.

Dünyayı Değiştiren Kadınlar programının yayını, 06:45'te yayınlanan Alaska'da Yeni Hayat isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

7 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat 06:00'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Dünyayı Değiştiren Kadınlar yaşam programı yayını başlayacaktır.