Mehmed: Fetihler Sultanı

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı, 30 Mart 2024 Cumartesi günü ekrana geliyor. Mehmed: Fetihler Sultanı programını saat 00:50'de TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Şehzade Alaaddin'in beklenmedik ölümüyle sarsılan Murad Han, Bursa'ya çekilir. Yerine oğlu Şehzade Mehmed geçer. Mehmed, Avrupalı devletler tarafından toy gözükse de, gerçekte durum farklıdır. Tahta çıkan Sultan Mehmed, ilk büyük mücadelesini Bizans'a sığınan ve destek alan Orhan'a karşı verecektir. Orhan, Mehmed'in genç ve toy olduğunu düşünerek onu alt etmek isterken, Mehmed tahtın sahibi olduğunu kanıtlamak için onunla mücadele etmektedir. Sultan Mehmed'in aklında bir düş vardır: Konstantiniyye'yi fethetmek.

Mehmed: Fetihler Sultanı, TRT 1'de yayınlanan ve 30 Mart 2024 Cumartesi günü saat 00:50'de başlayan Dizi isimli programdan sonra saat 00:50'de başlayacak.

Mehmed: Fetihler Sultanı programının yayını, 02:15'te yayınlanan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

30 Mart 2024 Cumartesi günü saat 00:50'de TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Mehmed: Fetihler Sultanı dizisi yayını başlayacaktır.