Beni Böyle Sev

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Beni Böyle Sev, 30 Mart 2024 Cumartesi günü ekrana geliyor. Beni Böyle Sev programını saat 06:30'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ömer Karatepe, zengin bir ailenin tek çocuğu olmasına rağmen mütevazı bir çocuktur. Annesinin neredeyse tüm hayatına yön veren aşırı ilgisi ile yetişmiştir. Babası ise onun bir an önce okulunu bitirip şirketin başına geçmesini istemektedir. Ama Ömer bir fotoğraf tutkunu ve iyi mimar olma hevesindedir. Ayşem, Trabzon'dan İstanbul'a okumaya gelen, deli dolu, yaşam enerjisi yüksek bir kızdır. Memleketinde köftecilik yapan babası Nail'den ilk kez ayrılmıştır. Ayşem, İstanbul'da amcası İlyas'ın yanında yaşarken yengesinin kendisini istemediğini öğrenince evden ayrılır. Ömer'le yolları da bu zor zamanlarında kesişir.

Beni Böyle Sev, TRT 1'de yayınlanan ve 30 Mart 2024 Cumartesi günü saat 06:15'te başlayan Bir Sevdadır isimli programdan sonra saat 06:30'da başlayacak.

Beni Böyle Sev programının yayını, 09:00'da yayınlanan Kod Adı Kırlangıç isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

30 Mart 2024 Cumartesi günü saat 06:30'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Beni Böyle Sev dizisi yayını başlayacaktır.